Over mij

In 2015 ben ik, Jeroen van Dedem, aan de avondcursus Ambachtelijk Meubelmaken voor beginners begonnen bij “Meubelmakerij De Schrijn” te Langbroek. Hieruit is mijn passie ontstaan. Na een aantal leuke projecten voor mezelf te hebben gedaan heb ik besloten om mijn familie en vrienden te vertellen over mijn uit de hand gelopen hobby. Zij waren zo enthousiast dat ik me er verder in ben gaan verdiepen. Eind 2018 ben ik begonnen met het op aanvraag maken van houten meubelen. Uit hobby en interesse ontstaan heb ik dus van mijn hobby mijn werk gemaakt.

Werkwijze

Het proces waar uiteindelijk een meubel uit komt begint altijd met een gesprek. Hierin zullen we bespreken wat de wensen zijn en de afmetingen van het meubel. Gebruikelijk wordt bij het gesprek ook een aantal voorbeelden meegenomen door de opdrachtgever om mij een goed beeld te geven van het beoogde eindproduct. Ik werk niet met bestaande bouwtekeningen en u zult daarom altijd een uniek meubel krijgen.

Na het gesprek zal er een ruwe schets van het meubel gemaakt worden en in overleg aangepast worden tot uiteindelijk het gewenste resultaat bereikt is. Hierna zal ik een kostenindicatie maken en kan het leukste deel beginnen.